Voorbeelden en ideeën voor het decoreren met breien

Bent u op zoek naar voorbeelden van decoratie met breien? In de stijlcodes van dit seizoen zijn we gehaakte en gebreide garens in hun grofste vorm tegengekomen. Wat is er klaar om te profiteren van koude dagen met wol die bijna overal doordringt, van manden tot flessenhoezen, van kussens tot poefs? Daarnaast heeft breien ook een therapeutisch effect.

GELUKKIG + HEET GISTEREN

Wollen dekens en kussens zijn het meest geschikt voor de slaapkamer. Niet alleen vanwege de textuur, maar ook omdat het erg prettig is om te knuffelen op zeer koude nachten. Als je kunt, kun je je eigen wintersprookje breien.

Örgü ile dekorasyon
Yatak odasında kalın yünlülerle zarif tığ işlerini birlikte kullanarak maskülen / feminen dengesini de sağlamış olursunuz.Dans la chambre, vous pouvez atteindre l’équilibre masculin/féminin en utilisant de la laine épaisse et d’élégants crochets.

GEBREIDE DECOR IDEEN

Als u op zoek bent naar ideeën voor het breien van decoraties, hebben we enkele suggesties. Je kunt kleine houten krukjes bedekken met wollen hoezen die je breit, of je kunt kant-en-klare wollen kussenslopen gebruiken en ze vastbinden met wollen draden. We hielden ook van deze cadeaupapier-look!

Als je de gehaakte items van je kind uit de vroege kinderjaren nog hebt of als je ze niet van je bruidsschat gebruikt, kun je er kussenslopen van maken.

WEET HOE JE GAREN MOET BREIEN EN GEBRUIKEN

Om je handgemaakte wollen breigoed lang te kunnen gebruiken zonder te verslechteren, moet je er goed op letten bij het breien en wassen.

Tijdens het breien: Hoewel de hoeveelheid garen die je nodig hebt afhankelijk is van het patroon dat je gaat breien, gebruik je de platte naald nummer 9, de ronde naald nummer 12 voor grof breien en de nummers 7, 11, 15 als je haakt.

Brei een plat, enkel patroon in plaats van overtollige patronen.

Als je moeite hebt met het vinden van binnenkussens uit één stuk voor zitzakken, kun je de hoezen vervangen door het hardgevulde hoofdkussen. (minstens 3 samen)

Geef de voorkeur aan platte en dichte patronen, zodat ze niet gemakkelijk vervormen.

Bij gebruik: Het wordt aanbevolen om handgebreide wollen kledingstukken, die een zeer delicate textuur hebben en gevoelig zijn voor vervorming, in warm water en met de hand te wassen.

Als je het wast met een speciaal wolwasmiddel in plaats van een normaal wasmiddel, zullen de vezels opzwellen en er dikker uitzien dan ze zijn.

Leg wollen kleding bij het drogen altijd op een platte handdoek of in een wasdroger. Omdat wolvezels gemakkelijk water opnemen en het product zwaar wordt. Als je het te drogen hangt, vervormt het gemakkelijk tijdens het ophangen.

Örgü ile dekorasyon

DECORATIE EN YÜNSEL HARMONIE MET BREIEN

Je kunt veel dingen breien van wol van bijna elke kleur. Als het echter om decoratie gaat, maak dan keuzes op basis van uw stijl en de kleurencombinaties die u in de hoofdruimten implementeert. Zoals hier, in een pastelkleurig huis, dragen crème, beige, babyblauw, roze en lichtroze bij aan de serene sfeer.

5/5 - (1 vote)

3 thoughts on “Voorbeelden en ideeën voor het decoreren met breien”

  1. Yes, I’m looking for a pattern of the doll dress on the front of this page that’s advertised on pintrest. The doll with pink camono with pink apple blossom flowers on it , I would be willing to pay for the pattern. Any help you could give me with this, would be greatly appreciated. Thank you for your time.

    Theresa

    Reply

Leave a Comment